Kuinka voin jättää työntekijän pois Erikoistarjouksesta?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit sulkea pois työntekijöitä Erikoistarjouksista.

Saatat haluta jättää työntekijöitä pois erikoistarjouksesta esimerkiksi jos työntekijä on esihenkilö tai jos erikoistarjous koskee vain uusia aloittaneita työntekijöitä (jolloin pois listataan kaikki muut työntekijät).

Askel Askeleelta Ohje

Mene Hallinta > Erikoistarjoukset ja kaksois klikkaa Erikoistarjousta jota haluat muokata.

Kun olet erikoistarjouksen tiedoissa, klikkaa + Lisää painiketta kohdasta Pois jätetyt työntekijät, sitten kaksois klikkaa työntekijää jonka haluat jättää pois erikoistarjouksesta.

Toista nämä vaiheet jos haluat jättää useita työntekijöitä pois erikoistarjouksesta.

Jos haluat poistaa työntekijän Pois jätetyt listalta, klikkaa työntekijän nimeä ja sitten valitse X painike poistaaksesi heidät Pois jätetyt työntekijät listalta.

Jos työntekijälle joka on Pois jätetyt listalla yritetään varata kyseistä erikoistarjous ajanvarausta, varoitus viesti tulee näkyviin Ajanvaraus näytölle.

Työntekijää ei myöskään pysty varata erikoistarjoukseen verkossa.