Kuinka siirrän tuotteita liikkeestä toiseen? (Varaston siirrot)

Tämä artikkeli kertoo, miten tuotteita siirretään liikkeiden välillä ja samalla säädetään tuotetasoja niiden mukaisesti.

Avaa liike josta haluat siirtää tuotteita, sitten mene Hallinta > Varaston siirrot

Seuraavaksi klikkaa Luo varaston siirto

Valitse liike, jonne haluat siirtää tuotteet. Voit myös lisätä kuvauksen siirrolle kohtaan Seloste. Klikkaa lopuksi OK .

Klikkaa Määrä kohdasta merkitäksesi kuinka monta kutakin tuotetta haluat siirtää, lopuksi klikkaa Tallenna.

Huomio: Voit myös käyttää Auto painiketta siirtääksesi kunkin tuotteen enimmäismäärän tästä liikkeestä toiseen.

Seuraavaksi sinulta kysytään, haluatko tehdä varaston siirron nyt; Vaihtoehto Kyllä, varaston siirto otetaan käyttöön välittömästi valittuun liikkeeseen. Kun taas vaihtoehto Ei tallentaa syöttämäsi siirtomäärät ottamatta siirtoa vielä käyttöön, jolloin voit ottaa siirron käyttöön myöhemmin.

Käyttöön otetut varaston siirrot muuttuvat vihreiksi, kun taas odottavat siirrot pysyvät valkoisina. Jos haluat ottaa odottavan siirron käyttöön, mene alkuperäiselle varaston siirto sivulle, klikkaa odottavaa siirtoa ja sitten valitse Suorita näytön alhaalta.