Kuinka voin lisätä henkilöstön jäsenen toiseen toimipisteeseen?

Tämä artikkeli kertoo, miten voit lisätä olemassa olevia henkilöstön jäseniä yhdestä toimipisteestä yrityksesi muihin toimipisteisiin.

Jos yritykselläsi on useita toimipisteitä, Ketjun hakemisto antaa sinun hallita koko yrityksesi henkilöstöä yhden yksinkertaisen näytön avulla.
Aloita menemällä:

Hallinta > Ketjun hakemisto > Henkilöstö

Täällä näet luettelon kaikista yrityksesi toimipisteiden henkilökunnan jäsenistä, heidän henkilökohtaiset tietonsa sekä toimipisteen tai toimipisteet, joissa he tällä hetkellä ovat aktiivisia.
Jos haluat lisätä henkilöstön jäsenen toiseen toimipisteeseen, klikkaa hänen nimeään avataksesi henkilöstöprofiilin > valitse Toimipisteet näytön yläosasta > valitse Kyllä kohtaan Saatavilla toimipisteessä lisätäksesi hänet toimipisteeseen.

Tämän jälkeen sinua pyydetään määrittämään joitain lisäasetuksia tarkentaaksesi mm. näkyykö henkilöstön jäsen nettiajanvarauksessa, ajanvarauskalenterissa ja/tai näkyykö hän Osto-näytössä (jotta myynti voidaan käsitellä heidän nimellään)

Huomio: Nämä lisäasetukset ovat toimipistekohtaisia, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla voi olla eri asetukset eri toimipisteille.