Miten liitän huoneen/laitteen Palveluluokkaan?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lisäät huoneen ja/tai laitteen kaikkiin palveluihin, jotka kuuluvat tiettyyn palveluluokkaan.

Pääset luokkiin siirtymällä kohtaan Hallinta > Kategoriat.

Valitse seuraavaksi Palvelukategoriat

Valitse Palveluluokka, johon haluat liittää Huoneen/Laitteen

Tiedot-välilehdessä on omat välilehdet Huoneille ja Laitteille. Napsauta Huoneet ja voit selata kaikkia huoneita, missä tämän palveluluokan palvelut suoritetaan.

Napsauta Laitteet ja voit selata kaikkia laitteita, joita käytetään tämän palveluluokan palveluissa.

Tallenna tehdyt muutokset napsauttamalla Tallenna.