Miten liitän huoneen/laitteen palvelukategoriaan?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten lisäät huoneen ja/tai laitteen kaikkiin palveluihin, jotka kuuluvat tiettyyn palvelukategoriaan.

Pääset kategorioihin siirtymällä kohtaan Hallinta > Kategoriat.

Valitse seuraavaksi Palvelukategoriat

Valitse Palveluluokka, johon haluat liittää Huoneen/Laitteen

Vasemmasta reunasta löydät omat välilehdet Huoneille ja Laitteille. Napsauta Huoneet ja voit selata kaikkia huoneita, missä tämän palvelukategorian palvelut suoritetaan.

Napsauta Laitteet ja voit selata kaikkia laitteita, joita käytetään tämän palvelukategorian palveluissa.

Tallenna tehdyt muutokset napsauttamalla Tallenna.