Palvelukategorian lisääminen

Uusi palvelukategorioita voit luoda täällä: Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat

Paina Lisää

Lisää kategorialle nimi.

Voit myös valita palvelukategorian värin. Palvelukategorian väri on se väri millä myös ajanvaraukset näkyvät kalenterissa.

Valitse palvelulle vielä jokin online-kategoria.

Jos kyseessä on hiuspalvelut, niin voit valita minkä tahansa online-kategorian listan Hair osiosta.

HUOM! Valitse värikäsittelyille 'Colour without finish'. Jos valitset vaihtoehdon 'Colour', asiakkaan täytyy nettiajanvarauksessa valita värjäyksen lisäksi vielä viimeistelypalvelu esim. hiustenleikkaus.

Jos kyseessä on esimerkiksi kosmetologipalvelut, niin voit valita minkä tahansa kategorian listan Beauty osiosta.

Voit halutessasi yhdistää kategorian vielä huoneeseen ja/tai laitteeseen, jolloin kaikki kategorian palvelut varaavat automaattisesti yhdistetyn huoneen ja/tai laitteen.

Muista lopuksi painaa Tallenna

Palveluita uuteen kategoriaan pääset lisäämään täälläHallinta > Palvelut