Kuinka voin avata kassalippaan tekemättä myyntiä?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit avata kassalippaan manuaalisesti missä tahansa vaiheessa, jos sinulla on pääsy Päiväraportti osioon.

Voit avata kassalippaan manuaalisesti valitsemalla Hallinta > Päiväraportti

Päiväraportti näytön alhaalla näet vaihtoehdon Avaa kassalipas.

Klikkaa tätä painiketta niin kassalipas avautuu.

Jos kassalipas ei avaudu sen jälkeen kun klikkaat tätä painiketta, yritä irrottaa lipas joko tietokoneesta tai kuittitulostimesta (riippuen kumpaan se on liitetty) ja liitä se sitten kiinni uudelleen. Tämän jälkeen yritä avata kassalipas uudelleen aiemmilla ohjeilla.