Huomio: Et voi poistaa pysyvästi tuotemerkkiä tai varastotuotetta varastostasi, mutta voit arkistoida tuotemerkin kaikki tuotteet samanaikaisesti, jolloin tuotteet eivät ole aktiivisia tuotemerkkiluettelossa.

Mene Hallinta - Varasto

Valitse tuotemerkki kohdasta Merkki, valitse kaikki tuotemerkin tuotteet klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa valintaruutua ja valitse sitten Arkistoi näytön alareunasta.

Onko Tuotelistassasi sama Tuotemerkki kaksi kertaa?

Jos tuotelistassasi näkyy sama Tuotemerkki kaksi kertaa, katso tästä ohje kuinka korjata se.