Kuinka muutan tuotelistan järjestystä Varastossa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka uudelleen järjestää tuotelistaa Varastossa.

Aloita valitsemalla Hallinta > Varasto

Valitse haluamasi tuote (kun klikkaat tuotetta kerran keltainen korostusväri tulee näkyville merkiksi siitä, että tuote on valittu), sitten käytä näytön oikealla puolella olevia nuolia liikuttaaksesi tuotetta ylös tai alas.

Huomio: Tuotteita voi siirtää ylös ja alas mutta niitä ei voi siirtää tuotekategorian ulkopuolelle.

Tuotekategorioiden uudelleen järjestämiseksi mene Hallinta > Kategoriat > Tuotekategoriat ja siirrä tuotekategorioita ylös tai alas käyttämällä samoja nuolia näytön oikealta puolelta.

Jos haluat tilata luettelon ja tarkastella tuotteita joita on varastossa vähän jäljellä tai ei varastossa käytä apuna valintaruutuja.

Klikkaa lopuksi Tallenna.

Jos haluat lisätietoja varastolistan väreistä, klikkaa tästä.

Huomio: Jos olet osa usean toimipisteen yritystä sinun täytyy muuttaa tuotteiden järjestystä Ketjun Hakemistosta, jotta muutos tulee näkyviin kaikkiin toimipisteisiin samanaikaisesti.