Kuinka muuttaa varastossa olevan Tuotteen hintaa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit päivittää varastossa olevan tuotteen hintaa Phorestissa.

Jos haluat päivittää varastossa olevan tuotteen hintaa, aloita menemällä Hallinta > Varasto.

Seuraavaksi kaksois klikkaa haluamaasi tuotetta avataksesi tuotteen tiedot.

Tässä osiossa voit päivittää Myyntihintaa.

Päivitä hinta klikkaamalla laskimen kuvaa.

Kun olet syöttänyt uuden hinnan, valitse OK ja klikkaa lopuksi Tallenna näytön oikeasta alakulmasta.

Pitkä Lista Muokattavia Hintoja?

On helppoa päivittää muutamien tuotteiden hintaa mutta jos muokattavien tuotteiden lista on pitkä, hintojen päivittäminen voi viedä kauan aikaa. Jos olet saanut tavaran toimittajaltasi päivitetyn listan ja haluat meidän päivittävän Phorest tietokantasi puolestasi, lähetä lista meille sähköpostitse osoitteeseen asennukset@phorest.com ja anna tiimimme hoitaa homma.

Ennen kuin lähetät listan pyydämme, että tarkistat listan tiedot oikeiksi. Jos sinulla on erityisvaatimuksia, ilmoitathan niistä sähköpostin yhteydessä. Päivitysten tekemisessä kestää 2-5 arkipäivää riippuen päivityksen koosta.