Kuinka asetan tuotemuistutuksen ilmoittamaan, että asiakkaan tuote on loppunut?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka ottaa käyttöön automaattinen tuotemuistutus joka muistuttaa myymään asiakkaalle aiemmin ostetun tuotteen uudelleen.

Tuotemuistutus asetus on hyvä tapa lisätä myyntiä, se muistuttaa myymään asiakkaalle tuotteen jos viimeisestä osto kerrasta on kulunut tarvittavan pitkä aika.

Ota tämä ominaisuus käyttöön valitsemalla Hallinta > Asetukset

5A49E717-5D48-4E43-B0A5-895508DEE5A2.jpeg

Klikkaa Kassa, sitten Ilmoitukset ja sitten Näytä lisäasetukset.

706E28D6-4B25-48B0-9113-0B030D99CCDD.jpeg

Ota Tuotemuistutus käyttöön valitsemalla Kyllä. 

Sitten valitse, milloin haluat muistutuksen näkyvän (Sisään kirjatessa tai maksun yhteydessä).

Lopuksi valitse kuinka monta viikkoa tuotteen oston jälkeen haluat tämän muistutuksen näkyvän. Voit valita 1, 4, 8 tai 12 viikon välillä.

Tämä muistutus koskee jokaista tuotetta. Esimerkiksi, jos asiakas on ostanut tuotteen ja sitten kirjaa sisään tai maksaa ajanvarauksen (riippuen valitsemastasi asetuksesta), joka on vähintään 8 viikkoa viimeisimmän ostoksensa jälkeen, niin Phorestiin tulee esille tuotemuistutus ilmoitus.

E6848DC4-7AF6-4605-8406-B1C1CBAC7B84.jpeg

Jos haluat muuttaa viikkojen määrää kullekin tuotteelle erikseen, toimi seuraavasti:

Valitse Hallinta > Varasto

Kaksois klikkaa tuotetta muokataksesi sitä, valitse sitten Taso II välilehti ja muuta tuotteelle haluamasi viikkomäärä (muutokset koskevat ainoastaan tätä tuotetta).

92784E64-4AAD-4B4B-92B5-9A976B5CD19A.jpeg

Tämä on loistava tapa lisätä myyntiäsi!

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua