Kuinka lisään tai muokkaan tuotteiden viivakoodeja?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä ja muokata tuotteiden viivakoodeja varastossa.

Viivakoodin muokkaus

Mene Hallinta > Varasto ja etsi tuote, jonka viivakoodia haluat muokata.

Kaksoisklikkaa numeroita Viivakoodi-kentästä ja tee haluamasi muokkaus viivakoodiin, lopuksi klikkaa Tallenna.

Usean viivakoodin muokkaaminen

Kun olet lisännyt viivakoodin tuotteeseen voit käyttää Ylä ja Ala nuolia näppäimistöstäsi siirtyäksesi helposti seuraavaan tuotteeseen.

Kun olet päivittänyt kaikki haluamasi viivakoodit, klikkaa lopuksi Tallenna.

Lisää usea viivakoodi tuotteeseen

Jos tuotteellasi on enemmän kuin yksi viivakoodi, voit lisätä toisen viivakoodin kaksoisklikkaamalla tuotteen nimeä jolloin pääset muokkaamaan tuotetta, sitten klikkaa + -merkkiä kohdasta Viivakoodi lisätäksesi lisää viivakoodeja. Klikkaa Tallenna kun olet valmis.