Kuinka voin tarkistaa tuotteen varastotaso historian?

Tämä artikkeli kertoo, miten jokaisen järjestelmässä olevan tuotteen tietoja voi tarkastella.

Jos haluat tietää, kuinka tietyn tuotteen varastotaso saavutettiin tai haluat vain tarkastella tuotteen varasto tilannetta, käytä Tuotteen historia välilehteä Varasto sivulla.

Vaiheittainen opas

Mene Hallinta > Varasto

Etsi tuote, jonka historian haluat tarkistaa ja kaksois klikkaa sitä.
Sitten valitse Tuotteen historia välilehti.

tuotteen historia.png

Näet sitten neljä saraketta:

Päivämäärä - Tämä näyttää päivämäärän ja kellonajan, jolloin toiminto tapahtui (Huomaa, että tämä on IST- aikavyöhyke)

Muuta - Tapahtunut toiminto selitetty

Nykyinen - Tällä tasolla varastotaso oli ennen toiminnon toteuttamista

Tiedot - Täällä toiminto oli tapahtunut

Voit tarkistaa historian tuotetiedoista tai tekemistäsi muutoksista (muutokset tehty Perustaso välilehdellä) klikkaamalla Trail painiketta.