Työntekijöille eri kestot tai eri hinnat palveluihin

Voit laittaa eri tekijöille eri kestoja ja hintoja palveluihin, jolloin Phorest varaa ajanvarauksiin automaattisesti eri pituisia aikoja tai antaa eri hinnan henkilöstökategorian perusteellla.

Tekijäkohtaiset kestot

Saat laitettua tekijäkohtaiset kestot menemällä Hallinta > Palvelut.

Klikkaa sitä palvelua, jonka kestoja haluat muokata.

Mene Omat kestot -välilehdelle, klikkaa kestoa haluamasi tekijän kohdalta ja muuta siihen uusi kesto.

Hinnat henkilöstökategorioiden mukaan

Palveluiden hinnat on mahdollista laittaa henkilöstökategorioiden mukaan (jos teillä on esim. Junior Stylist, Senior Stylist tai Harjoittelija)

Samaan kategoriaan kuuluvilla on samat hinnat.

Työntekijällä olevan kategorian näet kun menet Hallinta > Henkilöstö.

Jos sinulla ei ole vielä eri henkilöstökategorioita luotuna, niin luo ensin haluamasi henkilöstökategoriat (esim. Harjoittelija) täällä: Hallinta > Kategoriat > Henkilöstökategoriat

Sen jälkeen mene takaisin Hallinta > Henkilöstö ja laita jokaiselle oikeat kategoriat.

Hintojen laittaminen

Kun kategoriat ovat kunnossa mene Hallinta > Palvelut ja klikkaa auki se palvelu, jonka hintoja haluat muokata.

Paina Hinnat per henkilöstökategorian vieressä olevaa Aseta tasot -painiketta.

Laita eri hinnat haluamillesi henkilöstökategorioille ja paina Valmis.

Muistathan aina lopuksi tallentaa kaikki muutokset.