Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit ottaa tekstiviesti ilmoitukset käyttöön Videokonsultaatioissa.

Asiakkaillesi on kaksi tapaa saada Videokonsultaatio tunnus; tekstiviesti muistutuksella tai sähköpostitse, mutta vain jos he tekevät varauksen verkossa.

1. Tekstiviestimuistutus ja Videolinkki

Askel Askeleelta Ohje

Videokonsultaatio Tekstiviesti lähetetään asiakkaillesi tuntia ennen ajanvarausta ja se lähetetään vain palveluille jotka on merkitty Online Videokonsultaatioiksi. Tekstiviesti sisältää tietyn henkilökunnan kokoustunnuksen.

Oletuksena tämä tekstiviesti toiminto ei ole käytössä joten se on siis kytkettävä päälle.

Aktivoi Videokonsultaatio viestit menemällä Hallinta > Asiakasviestit

Huomio: Asiakasviestit ovat muistutuksia, vahvistuksia ja muita asiakkaille automaattisesti lähetettyjä viestejä. Täällä voit hallita mitä ilmoituksia haluat lähettää ja miten ne lähetetään.

Mene Videokonsultaatiot välilehdelle ja aseta Lähetä videokonsultaatiolinkit tekstiviestillä kohtaan Kyllä. Klikkaa sitten Esikatsele tekstiviesti painiketta.

Vaikka voit esikatsella tekstiviestiä tällä näytöllä, et voi muokata viestiä tällä hetkellä.

Kun olet valmis, sulje esikatselu ja klikkaa Tallenna.

2. Verkko Varausvahvistuksen Sähköposti ja Video Linkki

Jos asiakas varaa Videokonsultaation verkossa, hän saa varausvahvistus sähköpostin, joka on samanlainen kuin mikä tahansa muu palvelu, mutta tällä kertaa henkilökunnan kokoustunnuksen kanssa.

Sähköposti sisältää seuraavanlaisen viestin:

"Osallistuaksesi Videokonsultointi tapaamiseen, sinun on klikattava tätä linkkiä 5 minuuttia ennen tapaamista. Varmista, että olet hiljaisessa tilassa ja että, laitteesi on riittävän ladattu ennen liittymistä."

Tämän pitäisi auttaa kahdessa tapauksessa:

• Asiakas ei saa tekstiviestiä (väärä numero jne.)
  • Aika varataan alle tunti etukäteen - siinä tapauksessa meillä ei ole aikaa lähettää automaattista tekstiviestiä, mutta asiakas saa linkin varausvahvistukseen.

Jos haluat oppia lisää vastaavista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu videoneuvottelukurssillemme Phorest Akatemiassa - verkko-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireisille salonki-ammattilaisille .