Kuinka lisään ilmoitustaulun nettiajanvaraukseen?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit ottaa ilmoitustaulun käyttöön Phorestin nettiajanvaraussivulla. Voit lisätä ilmoitustauluun haluamasi tekstin.

Asteittainen ohje

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Nettiajanvaraus

Aseta Ilmoitustaulu vaihtoehto kohtaan Kyllä, sitten lisää haluamasi teksti. Kun olet valmis klikkaa Tallenna

Huomio: Jos sinulla on useita liikkeitä/salonkeja Phorest-järjestelmässä, sinun täytyy toistaa tämä erikseen jokaisessa liikkeessä/salongissa.

Esimerkki ilmoitustaulun tekstistä nettiajanvarauksen asetuksissa Phorest-järjestelmässä:

Esimerkki ilmoitustaulun ulkonäöstä nettiajanvarauksessa: