Kuinka voin lisätä tuotteen Phorestiin?

Hallinta -> Varasto

Paina vasemmassa alareunassa sijaitsevaa Lisää -painiketta, niin pääset lisäämään varastoon uuden tuotteen.

Merkki – Valitse merkki aina järjestelmässä valmiina olevista tuotemerkeistä.

HUOM! Jos merkkiä ei löydy niin älä kirjoita sitä itse, järjestelmä ei hyväksy sitä, vaan ilmoita puuttuva tuotemerkki meille Tuki –painikkeen kautta, jotta voimme lisätä sen järjestelmään.

Kategoria – Valitse tuotteelle kategoria. Myös kategoria tulee valita järjestelmässä jo olevista kategorioista, mutta voit itse lisätä järjestelmään uuden kategorian. Klikkaa suurennuslasia kategorian vieressä. Sen jälkeen paina Lisää ja kirjoita kategorialle nimi.

Lisää tuotteen nimi

Lisää tuotteelle myös viivakoodi (jos on)myyntihinta (sis. ALV)tilaushinta (ilman ALVia) ja katso että tuotteella on oikea ALV.

Tallenna lopuksi.