Kuinka asetan eri Palveluhinnan kullekkin henkilöstö tasolle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit veloittaa eri Palveluhintoja kullekkin Henkilöstölle määritetyn Henkilöstökategorian mukaan.

Mene Hallinta > Palvelut ja klikkaa haluamasi Palvelun nimeä.

Seuraavaksi, klikkaa Aseta Tasot painiketa, kohdasta Hinnat Per Henkilöstökategoria

Useita Toimipisteitä Phorestissa?

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa ja haluat muuttaa hintoja vain yhdessä toimipisteessä, klikkaa näytön ylhäältä kohtaa Toimipisteet ja sitten klikkaa haluamasi toimipisteen Nimeä, sen jälkeen klikkaa Aseta Tasot.

Syötä hinta jokaiseen haluamaasi kohtaan ja sitten klikkaa Valmis. Kaikki kohdat joihin et lisää hintaa menevät automaattisesti palvelun oletushinnan mukaan.

Jos et ole varma mikä Taso on määritetty henkilökunnalle, mene Hallinta > Henkilöstö. Taso on listattu Kategoria kohdan alle. Jos sinun tarvitsee muuttaa henkilöstön kategoriaa, klikkaa haluamasi henkilöstön nimeä muokataksesi heidän profiilia ja muuta heidän Henkilöstökategoriaa. D647AB0F-C2A6-4B73-A5F1-DC73D8A01A2D.jpeg

Puuttuuko Henkilöstö Taso?

Klikkaa tästä päästäksesi ohjeeseen miten luoda uusi Henkilöstökategoria.

Klikkaa Tallenna, ja sitten sinulta kysytään jos haluat päivittää asettamasi hinnat tuleviin olemassa oleviin ajanvarauksiin.

Klikkaa kaksi ensimmäistä ruutua ja paina Kyllä päivittääksesi hinnat tuleviin ajanvarauksiin kalenterissasi tai klikkaa Ei jättääksesi olemassa olevat ajanvaraukset nykyiselle hinnalleen.