Kuinka pääsen tarkastelemaan Phorest-laskujani?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka pääset tarkastelemaan ja tulostamaan Phorest-laskujasi.

Laskujen avaaminen

Päästäksesi Phorest-laskuihin ja niiden tulostamiseen, avaa Phorest-järjestelmä tietokoneellasi ja mene Hallinta > Yritys.

Klikkaa Laskutus-painiketta.

Sinut ohjataan kirjautumissivulle, josta pääset kirjautumaan sisään laskutussivulle.

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Mikäli et ole varma omista tunnuksistasi, klikkaa Unohditko salasanasi? -linkkiä.

Asiakasnumeronne näet Phorest-järjestelmäsi vasemmasta yläkulmasta Account -kohdasta.

Kun olet kirjautunut sisään, saat näkyviin Phorest-laskut. Voit ladata laskuja klikkaamalla laskun numeroa tai Lataa tapahtumatiedot -painiketta.

Huomioithan, että laskun numeron painaminen lataa ainoastaan sen laskun, jonka numeroa painoit. Jos painat Lataa tapahtumatiedot kohtaa, lataat yksityiskohtaisen raportin kaikista laskutustiedoistasi.

Laskujen jakaminen kirjanpitäjän kanssa (käyttäjätunnuksen luominen)

Voit myös antaa toiselle henkilölle (esim. kirjanpitäjä) pääsyn laskutustietoihin luomalla hänelle käyttäjätunnukset.

Tehdäksesi tämän, mene Phorestin laskutustiedot-sivulla kohtaan Tunnukset

Kirjoita sähköpostikenttään kirjanpitäjäsi sähköpostiosoite, valitse käyttöoikeustaso, ja paina Luo

Käyttöoikeustasot:

Vain katseluoikeus tarkoittaa, että henkilö voi ainoastaan katsoa ja ladata laskuja. Normaali käyttöoikeus tarkoittaa, että henkilöllä on samat käyttöoikeudet kuin tilin omistajalla.

Kun olet luonut käyttäjätunnuksen, henkilölle lähetetään sähköposti-ilmoitus jossa ilmoitetaan, että tili on luotu. Viesti sisältää myös linkin laskutustieto-sivulle.

Huom: Tämän sähköpostin lähettämisessä voi kestää jopa 10 minuuttia.

Phorest laskutustieto-sivun sisäänkirjautumiseen pääsee myös seuraavan linkin kautta: https://gw.phorest.com/clientlogin.php

Käyttäjätilin poistaminen

Jos tahdot poistaa henkilön käyttöoikeuden, mene takaisin Phorest laskutustietoihin ja kohtaan Tunnukset. Tästä näkymästä voit valita henkilön, jonka tiedot haluat poistaa. Klikkaa Poista, jolloin sivu pyytää vahvistamaan valinnan. Jos tahdot poistaa käyttöoikeuden, klikkaa OK.

PDF-tiedoston sisällyttäminen kuukausittaiseen sähköpostiin

Voit halutessasi sisällyttää PDF-erittelyn kuukausittaisista laskutustiedoista sähköpostiliitteenä.

Voit tehdä tämän avaamalla laskutustiedot (Hallinta > Yritys > Laskutus) ja menemällä Tunnukset-sivulle. Vaihtamalla sivun alaosassa olevan Email Invoice PDF's Automatically? -kohdan jälkeen vastaukseksi Yes, laskutustiedot menevät sähköpostitse automaattisesti.

Jos tarvitset lisätietoa Phorestin laskutustieto-sivusta, suosittelemme katsomaan tämän sivun.