Kuinka aikataulutan Henkilöstön vapaat?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka aikatauluttaa henkilöstön vapaa päivät.

Vaiheittainen opas

Tupla klikkaa työntekijän nimeä, jolle haluat aikatauluttaa vapaan.

Klikkaa Vapaa. Varmista, että vapaan päivämäärä on oikea. Valitse avattavasta valikosta, mikä vapaa on kyseessä. Klikkaa lopuksi Tallenna.

Jos haluat toistaa vapaata, klikkaa Toista vapaata. Valitse viikonpäivät, jolloin vapaa on ja valitse toistuvuus sekä päättymispäivä Toistuvuus ja Päättyy valikoista. Lopuksi klikkaa Tallenna.

Vapaa tulee näkyviin Vuorolistaan. Värit vaihtelevat vapaapäivän syyn mukaan.

Loma vapaat ovat Oransseja.

Sairas vapaat ovat Punaisia.

Koulutus vapaat ovat Vihreitä.

Mukautetut vapaat ovat Sinisiä.

Jos haluat oppia lisää tämänkaltaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu henkilöstörekisterikurssillemme Phorest Akatemiassa - verkko-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireiselle salonki-ammattilaiselle.