Kuinka annan turvakäyttöoikeudet etäyhteyttä varten (MacOS)?

Mac tietokoneet saattavat estää meitä muodostomasta etäyhteyttä tietokoneeseesi,  kunnes olet ottanut tietyt asetukset käyttöön. Sinun tulisi noudattaa näitä ohjeita muuttaaksesi suojausasetuksiasi.

Mene tietokoneellasi:

Järjestelmäasetukset > Suojaus ja yksityisyys > Yksityisyys

Ennen kuin muutat asetuksia sinun tulee klikata pientä lukkokuvaketta ja syöttää salasanasi.

Sinun tulee antaa Phorest Tuki -kohdalle pääsyoikeus kaikissa kohdissa, missä näet se tässä osiossa.

Kohdat jotka suosittelemme tarkistamaan ovat:

• Käyttöapu
  • Näytöntallennus
  • Koko levyn käyttö

Suosittelemme tarkistamaan kaikki sivun vasemmassa laidassa sijaitsevat kohdat ja jos näet Phorest Tuki -kohdan, pyydämme laittamaan tämän kohdan päälle kuvan osoittamalla tavalla:

Kun sinulla on kyseiset asetukset päällä ja olet jo yhdistänyt etäyhteyden, saatat joutua katkaisemaan yhteyden ja yhdistämään sen uudelleen.