Ajanvarauksen siirto - Kuinka voi siirtää yhden tai useamman ajanvarauksen

Kuinka voi siirtää yhden tai useamman ajanvarauksen.

Ajanvarauksen siirto

Voit siirtää ajanvarauksen toiselle päivälle, kun klikkaat siirrettävää varausta kerran ja sen jälkeen painat näytön oikeassa reunassa olevaa leikepöytä-painiketta.

Ajanvarauksen tiedot on nyt tallennettu leikepöydälle.

Voit nyt siirtä kalenterissa sille päivälle, jolle haluat varauksen siirtää. Klikkaa kalenterista kerran sitä kohtaa, johon haluat varauksen siirtää. Paina sen jälkeen oikeassa reunassa olevaa leikepöytä-painiketta siirtääksesi varauksen valittuun kohtaan.

Varauksen tiedot tulevat ruudulle. Paina Siirrä ja sen jälkeen varaus on siirretty uuteen ajankohtaan.

Voit halutessasi myös kopioida varauksen Kopioi-painikkeesta, jolloin alkuperäinen varaus jää kalenteriin sinne missä se on ollutkin ja uuteen valittuun ajankohtaan tulee kopio alkuperäisestä varauksesta eli toinen täysin samanlainen ajanvaraus.

Huom. kopioidusta varauksesta ei lähde varausvahvistusta asiakkaalle.

Useamman ajanvarauksen siirto

Jos haluat siirtää kerralla useamman varauksen, pidä näppäimistön Shift-painiketta (Ctrl-painikkeen yläpuolella oleva nuolinäppäin) painettuna ja klikkaa kerran kaikkia niitä varauksia, jotka haluat siirtää.

Paina sitten leikepöytä-painiketta näytön oikeasta reunasta. Painike muuttuu oranssiksi.

Siirry nyt päivälle, jolle haluat siirtää ajanvaraukset ja valitse jokin vapaa aika ajanvarausnäkymästä. Paina sen jälkeen oikeassa reunassa olevaa oranssia leikepöytä-painiketta. Ruudulle ilmestyy seuraavanlainen ikkuna.

Paina Siirrä ja varaukset siirtyvät valitsemaasi ajankohtaan.

Jos haluatkin kopioida tai siirtää vain yhden varauksen, voit poistaa muut painamalla punaista ruksia ajanvarauksen vieressä.