Kuinka kirjata asiakas sisään, kun hän saapuu ajanvaraukselleen?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit kirjata asiakkaan sisään ajanvaraukselle hänen saapuessaan liikkeeseen.

Sisäänkirjaus Phorest-järjestelmässä

Paina asiakkaan ajanvarausta kerran, ja paina sitten Kirjaa sisään -painiketta.

Näyttökuva 2024-02-12 142527.png

Kun varaus muuttuu keltaiseksi tiedät, että asiakas on kirjattu sisään

Näyttökuva 2024-02-12 142716.png

Voit kumota sisäänkirjauksen painamalla varausta uudelleen ja painamalla sitten Kumoa sisäänkirjaus -painiketta.

Näyttökuva 2024-02-12 142846.png

Sisäänkirjaus Phorest Go -sovelluksessa

Paina ajanvarausta > paina Kirjaa sisään -painiketta

Go-asiakkaan-sisnkirjaus GIF.gif

Ajanvarauksen yläreunaan tulee ilmoitus Kirjattu sisään ja palvelun reuna muuttuu keltaiseksi.

Go varaus sisäänkirjattu.jpg

Varaus muuttuu kalenterissa keltaiseksi ilmoittaen, että asiakas on kirjattu sisään.

Go asiakas kirjattu sisään.jpg