Kuinka saan Asiakkaan muistiinpanot näkyviin Ajanvaraukset näytölle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka saat palvelun muistiinpanot näkyviin ajanvaraukset näytölle josta näet ne vaivattomasti ilman, että sinun täytyy avata ajanvarausta.

Ottaaksesi tämän asetuksen käyttöön, mene Hallinta > Asetukset > Kassa > Laite

Ottaaksesi asetus käyttöön klikkaa Näytä muistiinpanot ajanvarausnäkymässä valintaruutua, sitten klikkaa Tallenna

Huomio: Sinun täytyy uudelleen käynnistää Phorest järjestelmä, että asetus astuu voimaan.

Miltä se näyttää

Nyt kun asetat palvelun muistiinpanoja järjestelmääsi, ne näkyvät ajanvarauksen kohdalla ajanvaraus kalenterissa.