Kuinka lähetän automaattisen tekstiviestin tai sähköpostin No Show asiakkaille?

Tämä artikkeli kertoo kuinka lähettää ystävällinen muistutus asiakkaille jotka jättivät tulematta varatulle ajalleen - No show.

Voit automaattisesti lähettää tekstiviestin tai sähköpostin asiakkaille jotka eivät saapuneet varatulle ajalleen ja pyytää heitä varamaan uuden ajan. Tämä on loistava tapa varmistaa, että asiakkaat jotka todella unohtivat tulla varatulle ajalleen, varaavat uuden ajan.

Mene Markkinointi > Viestipohjat/Suodattimet No Shows

Täällä voit vaihtaa SMS (Tekstiviesti) No Show ja Sähköposti No Show sivujen välillä ja muokata kumpaakin viesti alustaa haluamallasi tavalla.

Käytä makro valikkoa joka löytyy oikealta puolelta näyttöä lisätäksesi tekstiä, joka automaattisesti täytetään asiakastiedoilla, tapaamistiedoilla yms.

Kun olet tyytyväinen viesti pohjaasi, klikkaa näytön ylhäältä Lähetä sms (tekstiviesti) ja/tai Lähetä sähköpostina, ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Jos sinulla on kalenterissasi ajanvaraus ja asiakas ei saavu varatulle ajalleen (No Show) voit yksinkertaisesti jättää ajanvarauksen kalenteriisi. Kun ajanvarauksen aika on ohittunut, varattu aika merkitään automaattisesti harmaalla värillä ja asiakkaalle lähetetään No Show ilmoitus.

Tekstiviesteistä veloitetaan normaali tekstiviesti maksu.

No Show Vastuu Vapauslauseke

On tärkeää, että No Show sähköposti/tekstiviesti ei sisällä minkäänlaista markkinointia/mainontaa. Saat lisätietoja kaupallinen vs markkinointi viesteistä, klikkaamalla tästä.

Jos haluat oppia lisää vastaavista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Muistuta, kirjoita, tarkista - asiakasviestintä -kurssille Phorest Akatemiassa - online-, on-demand- ja on-the-go-oppimisesta kiireisille salonki-ammattilaisille .