Kuinka vaihdan uusien asiakkaiden ajanvarausten väriä?

Tämä artikkeli kertoo kuinka saada salonkisi uudet asiakkaat erottumaan joukosta.

Ajanvarauksen väri ensi kertaa vieraileville asiakkaille voidaan asettaa automaattisesti eriväriseksi kuin muut ajanvaraukset. Tällä tavalla voit varmistaa, että tiimisi on tietoinen jokaisen asiakkaan ensimmäisestä käyntikerrasta.

Mene Hallinta > Asetukset > Ajanvarausasetukset > Näytä lisäasetukset

Kohdassa Uuden asiakkaan ajanvarauksen väri, aseta haluamasi käynti määrä jolloin järjestelmä huomio asiakkaan 'uutena' asiakkaana, esim. jos asetat asetuksen kohtaan 2 käyntiä niin jokaisen asiakkaan 2 ensimmäistä ajanvarausta ovat esillä tällä uudella ajanvaraus värillä. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna