Kuinka tarkastella henkilöstön jäsenen ajanvaraus viikkoa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit tarkastella henkilöstön jäsenen viikkonäkymää ajanvarauskalenterista.

Ajanvarauskalenteri näyttää päivänäkymän jossa näkyy kaikki ajanvaraukset sille päivälle ja henkilöstön jäsenet ketkä työskentelevät kyseisenä päivänä. Voit myös tarkastella yksittäisen henkilöstön jäsenen ajanvarauksia viikkonäkymästä.

Kohdassa Ajanvaraukset, klikkaa haluamasi henkilöstön jäsenen nimeä (oranssi korostusväri tulee näkyviin merkiksi, että olet valinnut). Klikkaa Viikkonäkymä oikeasta yläkulmasta vaihtaaksesi viikkonäkymään.

Nyt näytöllä näkyy työntekijän viikkonäkymä. Jos haluat mennä takaisin päivänäkymään klikkaa Päivänäkymä oikeasta yläkulmasta.