Kuinka käsittelen myynnin johon asiakas ei halua antaa yhteystietoja?

Tämä artikkeli kertoo kuinka käsitellä myyntitapahtuma jossa asiakas ei halua antaa henkilökohtaisia tietojaan.

Ilman Ajanvarausta myynti suoritetaan, kun asiakas tulee liikkeeseen ostamaan tuotetta, palvelua tai lahjakorttia eikä hän halua antaa tietojaan.

Huomioi, että jos käsittelet asiakkaan palvelu oston Ei ajanvarauksella, tämä ei luo ajanvarausta näkyville Ajanvarauskalenteriin. Ajanvaraukset edellyttävät asiakkaan tietoja (etunimi, sukunimi, matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite). Tämän kiertotapa olisi luoda asiakas nimeltä Ei ajanvarauksella ja käyttää sitä tämän tyyppisiin tapaamisiin.

Suorita 'Ei ajanvarauksella' myynti siirtymällä Osto näyttöön ja klikkaa Ei ajanvarauksella vaihtoehtoa näytön oikeasta yläkulmasta.

Tämä antaa automaattisesti asiakkaan etunimeksi 'Walk-in'.

Valitse seuraavaksi myyntiä suorittavan työntekijän nimi.

Valitse lopuksi tuotteet/palvelut jotka haluat myydä asiakkaalle ja käsittele myynti loppuun normaalisti.