Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka salonkisi voi olla ympäristöystävällisempi lähettämällä kuitit asiakkaille sähköpostilla.

Mene Hallinta > Asetukset > Kassa > Laite

Kuittiasetukset osiossa muuta Kuitin lähetys sähköpostitse kohta Päällä tai Vaihtoehtoinen, ja sitten klikkaa Tallenna lopettaaksesi.

Asettamalla tämän kohdan Päälle, se automaattisesti lähettää kuitin sähköpostilla kaikille asiakkaille joilla on sähköpostiosoite heidän asiakas profiilissaan.

Asettamalla tämän kohdan Vaihtoehtoinen, se mahdollistaa henkilökunnan painamaan Sähköpostikuitti painiketta sen jälkeen kun asiakas on maksanut. Jos asiakkaan sähköpostia ei ole tallennettu hänen profiiliinsa, henkilökunnan täytyy tässä kohtaa syöttää se.

Jotta voit onnistuneesti lähettää enemmän sähköpostikuitteja asiakkaillesi suosittelemme, että uutta asiakasta luodessasi vaihdat sähköpostiosoitteen syöttämisen pakolliseksi. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa kuinka määrittää tämä asetus.