Tämä artikkeli kertoo miten pääset tarkastelemaan raporttia joka näyttää lahjakorttien myynnistä saatujen tulojen kokonaismäärän tietyltä ajanjaksolta.

Pääset tähän raporttiin menemällä Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Sitten valitse Lahjakortit > Vouchers Sold (and Added)

Valitse raportin aloitus ja lopetus päivämäärät. Sitten klikkaa Luo nyt.

Raportti luodaan ja se näyttää valittujen päivämäärien välisenä aikana myydyt ja lisätyt lahjakortit.

Tämä raportti näyttää luettelon kaikista tietyllä ajanjaksolla myydyistä ja lisätyistä lahjakorteista.

Käyttämättömiä Lahjakortteja yhteensä

Tässä osiossa näytetään sellaisten lahjakorttien kokonaismäärä ja kokonaismäärä, joita ei ole vielä käytetty tai jotka on käytetty vain osittain ennen valitun ajanjakson päättymistä.

Myytyjä Lahjakortteja yhteensä

Tässä osiossa näkyy valitun ajanjakson aikana myytyjen lahjakorttien kokonaismäärä ja summa.

Jokainen lahjakortti on liitetty ostotapahtumaan, joten tämä luku edustaa lahjakorttien todellista tuottoa valittuina päivinä.

Manuaalisesti lisätty Lahjakortteja yhteensä

Tässä osiossa näkyy Phorestiin manuaalisesti lisättyjen lahjakorttien kokonaismäärä ja summa valitun ajanjakson aikana.

Tapahtumat

Tämä on luettelo kaikista lahjakortti tapahtumista ja niiden sarjanumero, tapahtuma päivämäärä, asiakkaan nimi ja summa.