Tämä artikkeli kertoo, miten pääset tarkastelemaan raporttia joka näyttää lahjakorttien myynnistä saatujen tulojen kokonaismäärän tietyltä ajanjaksolta.

Pääset tähän raporttiin siirtymällä kohtaan Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Sitten valitse Lahjakortit > Vouchers Sold (and Added)

Valitse raportin aloitus- ja lopetuspäivämäärät. Paina Luo nyt luodaksesi raportin.

Raportti luodaan ja se näyttää luettelon kaikista tietyllä ajanjaksolla myydyistä ja lisätyistä lahjakorteista.

Lahjakorttien myynti ja arvonlisäykset

Tässä osiossa näkyy valitun ajanjakson aikana myytyjen lahjakorttien kokonaismäärä ja summa.

Manuaalisesti lisätyt lahjakortit

Tässä osiossa näkyy Phorestiin manuaalisesti lisättyjen lahjakorttien kokonaismäärä ja summa valitun ajanjakson aikana.

Tapahtumat

Raportti sisältää luettelon kaikista lahjakorttien lisäyksistä, mukaan lukien kortin sarjanumeron, lisäyksen päivämäärän, asiakkaan nimen ja kortin summan.