Kuinka voin maksaa useamman eri asiakkaan ajanvaraukset yhdessä?

Kuinka valitsen/maksan useamman asiakkaan samalla kertaa ajanvarausnäkymän kautta?

Pidä näppäimistön shift näppäintä (nuoli ylöspäin ctrl -näppäimen yläpuolella) alaspainettuna ja valitse ne ajanvaraukset, jotka haluat maksaa tai kirjata sisään.

Käänteisesti, jos haluat maksaa vain yhden ajanvarauksen asiakkaalta jolla on useampia varauksia, pidä shiftiä painettuna ja klikkaa ajanvarausta, jonka haluat maksaa ja paina sitä uudestaan kunnes muut ajanvaraukset eivät ole enää valittuna - lopuksi paina Maksa.