Kuinka voin Siirtää tai Kopioda Ajanvarauksen Ajanvarauskalenterissa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit siirtää ajanvarauksen ajankohdan toiselle päivälle.

Jos haluat asettaa ajanvarauksen uudelle ajankohdalle tai kopioda ajanvarauksen toiselle päivälle, mene Ajanvaraukset näytölle ja klikkaa ajanvarausta jonka haluat siirtää tai kopioda.

Klikkaa Muistio kuvaketta näytön oikeasta ala kulmasta.

Seuraavaksi siirry haluaamasi päivään.

Klikkaa aikaa johon haluat siirtää tai kopioda ajanvarauksen ja klikkaa Muistio kuvaketta uudelleen.

Saat ilmoituksen jossa kysytään haluatko Kopioda vai Siirtää ajanvarauksen.

Jos klikkaa Kopio, ajanvaraus pysyy alkuperäisellä päivällä ja ajalla sekä kopioidaan uuteen asettamaasi päivään ja aikaan.

Jos klikkaat Siirrä, ajanvaraus siirretään alkuperäiseltä päivältä ja ajalta uuteen asettamaasi ajankohtaan.