Kuinka annan asiakkaille automaattisen alennuksen käyttämällä Asiakaskategoriaa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit antaa tietyille asiakkaille alennuksen automaattisesti ostohetkellä.

Mene Hallinta > Kategoriat > Asiakaskategoriat, sitten klikkaa Lisää luodaksesi uuden Asiakaskategorian.

Anna kategorialle Nimi (ja kuvaus jos tarpeellista) sitten aseta kuinka paljon alennusta haluat antaa asiakkaille kyseisessä kategoriassa. Voit asettaa Palvelualennuksen ja/tai Tuotealennuksen ja voit valita haluatko antaa alennuksen prosentteina tai summana

Kun olet tyytyväinen asettamiin asetuksiin, klikkaa Tallenna.

Seuraavaksi sinun täytyy kohdistaa kyseinen kategoria asiakkaille joille haluat antaa tämän automaattisen alennuksen.

Tehdäksesi tämän, mene Asiakkaat > Etsi haluamasi asiakas ja tupla klikkaa hänen nimeään avataksesi heidän Asiakaskortin > Klikkaa sitten Asiakaskategoriat alla olevaa Add painiketta ja valitse haluamasi kategoria. Lopuksi klikkaa Tallenna.

Tämä asiakas saa nyt automaattisesti valitsemasi alennuksen maksaessaan.