Asiakkaan luottorajan käyttäminen ja muokkaaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ja missä voit muokata asiakkaiden luottorajaa Phorestissa.

Oletusluottorajan muuttaminen

Mene Hallinta > Asetukset > Yleiset > Asiakasasetukset, sitten muuta Luottoraja haluamaksesi ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Huomio: Tämä toiminto päivittää oletusluottorajan kaikille asiakkaille.

Näyttökuva

Yksittäisen asiakkaan luottorajan muuttaminen

Mene Asiakkaat > etsi oikea asiakas > klikkaa asiakkaan nimeä avataksesi asiakasprofiilin.

Näyttökuva

Kun olet asiakkaan profiilissa, klikkaa sivupalkista Lompakko, aseta Luottoraja haluamaasi summaan ja klikkaa Tallenna kun olet valmis.

Näyttökuva