Kuinka estän asiakkaan Phorest-järjestelmässäni?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit estää/kieltää asiakkaan, joka estää häntä tekemästä uusia ajanvarauksia Phorestissa.

Phorestissa voit halutessasi estää yksittäisiä asiakkaita. Tämä estää heitä varaamasta uusia aikoja nettiajanvarauksesta ja tiedottaa henkilökuntaa, että asiakas on mustalla listalla jos he yrittävät tehdä ajanvarauksen.

Aloittaaksesi mene Asiakkaat > valitse asiakas kenet haluat estää > Toiminnot > Merkitse kielletyksi.

Näyttökuva 2024-02-02 130540.png

Klikkaa lopuksi Tallenna.

Miltä se näyttää?

Jos yrität varata aikaa estetylle asiakkaalle, saat siitä ilmoituksen.

Näyttökuva 2024-02-02 130643.png

Huomio: Yllä oleva ponnahdus ilmoitus tulee näkyviin Phorestin pöytäkoneversiossa. Tällä hetkellä ilmoitus ei tule näkyviin Phorest Go -sovelluksessa.

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarausta yrittäessä tulee virheilmoitus, kun asiakas yrittää varata aikaa estetyillä tiedoilla.

Huomio: Tämä asetus koskee vain asiakaskortin tietoja johon on asetettu kielto/esto. Jos asiakas kirjautuu järjestelmään ja tekee ajanvarauksen eri sähköpostilla/puhelinnumerolla kuin hänen alkuperäisessä asiakaskortissaan, järjestelmä suhtautuu asiakkaaseen uutena asiakkaana ja antaa hänen tehdä ajanvarauksen.

Brändätty Sovellus

Jos sinulla on Brändätty sovellus, estetty asiakas ei näe yhtäkään vapaana olevaa aikaa ajanvarauskalenterissa.

Jos heillä on varattu ajanvaraus ennen kieltoa he pystyvät tarkastelemaan sitä ja perumaan ajanvarauksen itse.