Kuinka muokkaan liikkeeni Brändättyä sovellusta?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit päivittää ja kustomoida salongin brändätyn sovelluksen teemaa, brändin väriä ja aloitusnäytön kuvaa.

Aloittaaksesi, avaa Phorest-järjestelmä tietokoneellasi ja mene Hallinta > Asetukset > Brändätty sovellus > Ulkonäkö

Täällä voit asettaa sovelluksen teeman, brändin värin ja valita kuvan brändätyn sovelluksen aloitusnäytölle.

Huomio: .jpg/jpeg ja .png ovat tuettuja tiedostotyyppejä ladatessa aloitusnäytön kuvaa. Suositeltu kuvan resoluutio on joko 800x800 tai 1024x1024, mutta useimmat koot hyväksytään. Parhaimman tuloksen saat, kun kuva on neliö/resoluutio suhde on 1:1.