Kuinka lisään tai vaihdan Phorest Go-kirjautumistietoni?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää tai muokata Phorest Go -mobiilisovelluksen kirjautumistietojasi.

Phorest Go -tilin luominen

Mene kohtaan Hallinta > Henkilöstö ja napauta kerran sen henkilöstön jäsenen nimeä, jonka kirjautumistietoja haluat muokata tai jolle haluat lisätä kirjautumistiedot.

Heidän profiilissaan on näkyvillä sähköposti-kenttä. Sähköpostiosoite, jonka syötät tähän kenttään tulee olemaan myös Phorest Go:n kirjautumisessa käytettävä sähköposti.

Tulet myös näkemään salasana-kentän profiilin alaosassa. Tähän kenttään syöttämäsi salasana tulee olemaan myös henkilön Phorest Go:n kirjautumiseen tarvittava salasana.

Kun olet lisännyt molemmat tiedot, paina Tallenna. Tämän jälkeen Phorest Go -tili on luotu henkilöstön jäsenelle.

FI - Staff Go user and pass.png

Huom! Salasanan tulee olla vähintään seitsemän merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää vähintään yksi iso kirjain, pieni kirjain ja numero.

Phorest Go -sovelluksen lataaminen

Lataa ja käynnistä sovellus älypuhelimella tai tabletilla, ja kirjaudu käyttäen henkilöstön jäsenen profiiliin tallennettuja kirjautumistietoja.

Pääsyoikeudet

Jos haluat tietää, miten henkilöstön jäsenen pääsyä Phorest Go -sovellukseen voi muuttaa tai rajoittaa, klikkaa tästä.