Tämä artikkeli kertoo mistä löydät linkin Phorest Nettiajanvaraus sivuillesi.

Mene Hallinta > Asetukset > Online, sitten klikkaa Kopio Linkki painiketta kohdasta Suora linkki ajanvaraukseen.

Kun olet kopioinut linkin voit liittää linkin painamalla Ctrl+V näppäimistöltäsi Windows tietokoneilla tai Cmd+V Mac tietokoneilla.

Sinun yrityksen PhorestID / käyttäjätunnus

Jos haluat lisätä kelluvan 'Varaa Nyt' painikkeen verkkosivuillesi tarvitset Yrityksesi PhorestID, jonka löydät Nettiajanvaraus linkin lopusta /salons/ kohdan jälkeen.

Esimerkiksi, phorestsalon on PhorestID / käyttäjätunnus tässä Nettiajanvaraus linkissä https://phorest.com/book/salons/phorestsalon

Katso tämä ohje saadaksesi lisää tietoa miten kelluvan Varaa Nyt painikkeen saa lisättyä verkkosivuillesi.

Useita Toimipisteitä Phorestissa?

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa sinulla on myös 'Toimipisteet' linkki, joka antaa asiakkaan valita mihin toimipisteeseen he haluavat tehdä ajanvarauksen.

Tätä linkkiä voidaan käyttää yllä olevalla tavalla löytääksesi Yrityksesi PhorestID, sitten lisäämällä yrityksesi ID / käyttäjätunnus alla olevaan linkkiin korvaamaan YrityksenID kohta sinun yrityksesi ID / käyttäjätunnuksella.

https://YrityksenID.phorest.me/locations

Toimipisteet valinta sivu näyttää tältä: