Kuinka lähetän automaattisen ajanvarausmuistutuksen tekstiviestillä?

Tämä artikkeli kertoo kuinka asettaa automaattinen ajanvarausmuistutus lähtemään asiakkaille tekstiviestillä. Jos haluat myös asettaa ajanvarausmuistutukset lähtemään sähköpostitse, Klikkaa tästä ohjeeseen.

Muistutusviestin muokkaaminen

Mene kohtaan Hallinta > Asetukset > Asiakasviestit > Ajanvarausmuistutus.

Screenshot 2024-04-17 at 11.41.26.png

Klikkaa kohtaa SMS-editori muokataksesi ajanvarausmuistutusta.

Screenshot 2024-04-17 at 11.43.12.png

Voit käyttää työkalupalkkia näytön yläosassa viestin muokkaamiseen.

Screenshot 2024-04-17 at 11.45.41.png

Voit käyttää myös Personoi- vetovalikon vaihtoehtoja muokatessasi viestiä.

Screenshot 2024-04-17 at 11.46.57.png

Saat laitettua tekstiviestien automaattisen lähetyksen päälle kohdassa Asetukset.

Ajanvaraukset useammalle työntekijälle

Käyttäessäsi vaihtoehtoa<<Henkilöstön etunimi>>, ja jos useampi työntekijä on lisätty ajanvaraukseen, henkilöstön nimet näkyvät seuraavassa seuraavasti:
1. Asiakkaan Toivottu työntekijä, jos tämä on valittuna
2. Hiustenleikkauksiin liittyvä työntekijä, jos hiustenleikkauksiin liittyviä palveluita oli liitetty varaukseen.
3. Työntekijät joiden palveluaika on pisin varauksessa, jos kaksi ylempää ei vaihtoehtoa ei toteudu.

Esikatselu ja viestin asetus automaattiseksi

Klikkaa Esikatselu-näppäintä nähdäksesi miltä muistutusviesti näyttää sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Screenshot 2024-04-17 at 11.48.27.png

Screenshot 2024-04-17 at 11.50.20.png

Jos käytät automaattista "Asiakkaan etunimi" vaihtoehtoa, esikatselussa nimenä näkyy Mary. Kun ajanvaraus lähtee asiakkaalle, viestiin tulee asiakkaan oikea nimi.

Kun olet tyytyväinen viestiin, klikkaa kohtaa Asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehdot, tämän jälkeen klikkaa Tallenna muutokset.

Screenshot 2024-04-17 at 11.53.37.png

SMS merkkien rajoitus

Viestipohjan yläpuolella SMS-editorissa näkyy SMS -laskin. 1 SMS tarkoittaa että sinulta veloitetaan yhden teksitviestin määrä muistutuksesta, 2 SMS tarkoittaa että veloitetaan kahden tekstiviestin määrä jne.

Sinulla on käytössä 160 merkkiä per viesti, ja ylimenevät merkit lasketaan seuraavaan viestiin.

Ajanvarausmuistutusten säännöt

On tärkeää, että muistutusviestit (sähköposti tai SMS) eivät sisällä markkinointisisältöä tai mainontaa. Lisää tietoa viestien eroista saat täältä.