Kuinka luon tai muokkaan arvostelupyyntösähköpostia tai -tekstiviestiä?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit ottaa käyttöön, poistaa käytöstä tai muokata automaattista arvostelupyyntösähköpostia tai -tekstiviestiä.

Arvostelupyynnön määrittäminen

Mene Markkinointi > Arviot > Asetukset

Asetukset-näytössä voit ottaa käyttöön/poistaa käytöstä automaattisen arvosteluviestin, valita kuinka usein pyydät asiakasta jättämään arvostelun ja valita, haluatko lähettää arvostelupyynnöt asiakkaille tekstiviestillä, sähköpostilla vai molemmilla.

Näyttökuva 2023-09-26 133910.png

Arvostelupyyntö lähetetään noin 90 minuutin kuluttua siitä, kun ajanvaraus on maksettu.

Viestimallien muokkaaminen ja esikatselu

Klikkaa Asetukset-näytössä Muokkaa ja esikatsele viestiä -painiketta nähdäksesi, miltä asiakkaille lähettämäsi viesti näyttää, ja muokkaa sitä halutessasi.

Näyttökuva 2023-09-26 134335.png

Mitä asiakkaasi näkevät

Kun asiakkaasi klikkaa viestissäsi olevaa linkkiä jättääkseen arvostelun, hän näkee seuraavan:

Ilmoitus uudesta arvostelusta

Saat myös sähköposti-ilmoituksen aina, kun asiakas jättää sinulle arvion. Ilmoitus näyttää tältä:

Et ehkä saa tätä ilmoitusta uudesta arvostelusta, jos asiakas käyttää tiettyjä hymiöitä arvostelukommentissaan, koska kaikkia hymiöitä ei tueta. Arvostelu lisätään kuitenkin Phorest-järjestelmääsi kohdassa Markkinointi > Arviot

Oppiaksesi kuinka voit jakaa näitä arvosteluja sosiaalisessa mediassa, klikkaa tästä.

Tarkista viestin sisältö

On tärkeää, että arvostelusähköposti/-tekstiviesti ei sisällä markkinointi-/mainossisältöä. Saat lisätietoja tapahtuma- ja markkinointiviesteistä klikkaamalla tästä