Kuinka lisään uuden työntekijän?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit lisätä uuden työntekijän/käyttäjän Phorest-järjestelmääsi.

Työntekijän luominen

Lisätäksesi uuden työntekijän, mene Hallinta > Henkilöstö, ja klikkaa Lisää-painiketta.

Näyttökuva 2023-10-17 141959.png

Kun olet klikannut Lisää, sinut tuodaan Tiedot-näyttöön. Tänne voit lisätä työntekijän yleiset tiedot.

Osiossa on joitain pakollisia kenttiä jotka on täytettävä, kuten pääsyoikeustason määrittäminen. Jos et ole vielä määrittänyt pääsyoikeustasoja, katso tämä ohje

• Kirjoita työntekijän nimi eli etu- ja sukunimi
  • Valitse Henkilöstökategoria ja Pääsyoikeustaso
  • Sen jälkeen lisää hänelle PIN-koodi, jota tarvitaan mm. silloin kun avaa Phorestin tietokoneella.
  • Lisää sähköpostiosoite ja salasana. Sähköpostiosoite ja salasana toimivat käyttäjätunnuksina Phorest Go -sovelluksessa. Salasanan voi keksiä itse, mutta sen tulee olla vähintään 7 merkkiä pitkä, sisältää 1 numero, sekä iso kirjain ja pieni kirjain.

Paina lopuksi Tallenna-painiketta.

Lisäasetukset

Kun olet lisännyt tarvittavat tiedot Tiedot-osioon, käytä sivupalkin vaihtoehtoja (katso alla oleva kuva) määrittääksesi:

Näyttökuva 2023-10-17 143200.png

Palveluiden määrittäminen

Käy lopuksi vielä läpi työntekijän tekemät Palvelut eli merkitse mitä palveluita työntekijä tekee ja mitä ei.

Pääset valitsemaan palveluita klikkaamalla yläreunassa näkyvää Palvelut-välilehteä.

Paina Valitse palvelut.

Valitse sitten tarvittavat palvelukategoriat ja paina Valmis.

Sen jälkeen pääset vielä katsomaan läpi yksittäiset palvelut, jos haluatte esimerkiksi jättää tekijältä joitain palveluita pois.

Muista taas lopuksi Tallentaa kaikki muutokset

Huom. Jos työntekijällä on oma toiminimi, lisää se ja y-tunnus Toiminimi kohtaan. Tällöin hänen y-tunnuksensa tulee hänen kuitteihinsa.