PhorestPay-maksupäätteeni ei toimi. Kuinka voin suorittaa maksutapahtuman?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit edelleen käsitellä maksun PhorestPayn kautta, jos maksupäätteesi internet-yhteys katkeaa ja menee Offline-tilaan.

Tämän artikkelin tiedot koskevat yrityksiä, jotka käyttävät PhorestPayta Stripen kautta.

Jos PhorestPay-maksupäätteesi yhteys katkeaa, voit yrittää saada sen yhdistettyä takaisin verkkoon käynnistämällä päätteen uudelleen. Käynnistääksesi maksupäätteen uudelleen, pidä virtapainiketta painettuna ja paina sitten Käynnistä uudelleen

Kun pääte on käynnistynyt uudelleen, voit varmistaa että se on Online-tilassa avaamalla Phorest-järjestelmän ja menemällä Hallinta > PhorestPay > Asetukset > Katso maksupäätteitä

Jos yhteys katkeaa internet-ongelmien takia, voit yrittää käynnistää internet-modeemin/reitittimen uudelleen sammuttamalla sen 1-2 minuutiksi ja käynnistämällä sen uudelleen.

Maksun ottaminen kun internet-yhteys on poikki

Jos sinun on suoritettava kiireellisesti maksu, kun internet-yhteys on poikki, voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:

Jaa puhelimesi mobiiliyhteys Hotspot-toiminnolla

Voit luoda älypuhelimellasi hotspotin, jonka avulla maksupääte voi käyttää puhelimesi datasignaalia internet-yhteytenä.

Hotspotin käyttö iPhonella

Hotspotin käyttö Android-puhelimella (Samsung, Google, Huawei jne.)

Maksupäätteen yhdistäminen omaan hotspottiin

Kun olet ottanut hotspotin käyttöön, pyyhkäise sormella päätteen näyttöä vasemmasta reunasta oikealle > Asetukset > syötä PIN-koodi 07139 > Verkkoyhteys > yhdistä hotspot-verkkoosi (jos sinulta kysytään salasanaa, anna salasana, jonka määritit puhelimen hotspot-asetuksiin)

Tietokoneen yhdistäminen omaan hotspottiin

Jos tietokoneessasi on myös internet-yhteysongelmia, saatat joutua yhdistämään tietokoneesi hotspottiin. Klikkaa WiFi-symbolia tietokoneellasi, niin hotspot näkyy käytettävissä olevana WiFi-yhteytenä.

Maksun ottaminen Phorest Go -sovelluksessa

Vaihtoehtoisesti voit suorittaa maksutapahtuman maksupäätteeltä Phorest Go -sovelluksessa, pöytätietokoneesi sijaan. (Tämä ominaisuus on toistaiseksi saatavilla vain Apple iOS -laitteille, mutta on pian saatavilla myös Android-laitteilla.)

Maksun vastaanottaminen tallennetulla kortilla (Cardless Checkout)

Jos asiakkaasi varasi ajan verkossa tai olet aiemmin tallentanut hänen korttitietonsa, voit käyttää PhorestPay Cardless Checkout -ominaisuutta maksun vastaanottamiseksi ilman asiakkaan fyysistä korttia.

Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet Cardless Checkout -ominaisuuden käyttöön.